Avanços del Projecte
COMUNICACIONS EN MITJANS AUDIOVISUALS
Juny 2015

Presentació, del projecte Rolling Lights, al programa Cafeïna de Tv Lleida. Es dediquen 10 minuts del programa exclusivament a aquest projecte, i s’emet a les pantalles de televisió el mes de Juny de 2015. El programa es grava a la central d’IASO a Lleida, el que permet acompanyar les explicacions del projecte amb l’exposició dels demostradors al mateix Show-Room.

Es facilita aquest document audiovisual a la web del Projecte Rolling Lights i a les xarxes socials d’IASO, amb la finalitat de potenciar-ne la difusió i arribar a tot el nostre públic objectiu.

La pauta que es segueix en la presentació del projecte és la següent:

En primer lloc, s’explica com sorgeix la idea del projecte i com es forma el consorci d’empreses que han treballat conjuntament per assolir els resultats desitjats.

Seguidament, s’expliquen els passos que s’han anat encadenant per desenvolupar el projecte i arribar a l’objectiu final d’aplicació d’electroluminescència, amb tècniques roll-to-roll, a teixits aplicats a sistemes de protecció solar. També es dóna una breu intuïció sobre el pla de comercialització que es vol seguir, a mig termini, amb aquesta nova aplicació, tant nivell d’expansió i exportació, com de diversitat en els seus usos.

Per acabar, es descriuen les múltiples aplicacions que pot tenir al mercat aquesta nova tecnologia lumínica. Es presenten els 4 demostradors: cortina, pèrgola, tendal i para-sol, que s’han desenvolupat per tal de materialitzar els resultats assolits durant aquests 3 anys de recerca i investigació. De la mateixa manera, també s’expliquen els aspectes que queden pendents de perfeccionar per poder llençar el projecte al mercat.

http://lleidatelevisio.xiptv.cat/cafeina/capitol/iaso-12
FIRA TECHTEXTIL 2015
May 2015
http://techtextil.messefrankfurt.com/

 MITSA and GEISA will be again exhibiting at Techtextile, the leading international trade fair for technical textiles taking place in May 2015 in Frankfurt (Germany), MITSA (hall 3.0, stand F39) and GEISA (hall 3.1, stand F71).

For over 20 years, the Techtextil Symposium has been an indispensable platform not only for the whole textile and apparel industry but also for users of technical textiles.

At the symposium, renowned international experts present the latest results from the worlds of research, technology and industry on all three days of the fair.

MITSA and GEISA will make diffusion at their stand of the latest news according to the advances of the project Rolling Lights.REUNIÓ DE SEGUIMENT DEL PROJECTE "ROLLING LIGHTS" A RECASENS
13 Abril 2014

 El passat 13 d'Abril del 2014, va tenir lloc a RECASENS, la quinta reunió de seguiment presencial del projecte consorciat "Rolling Lights" (Nucli 2012), representat per les empreses participants (MITSA, GEISA, IASO, DRACO, RECASENS), i va comptar amb la presència del David Marco com assessor tecnològic d'ACCIÓ. La reunió va tenir resultats molt positius, i les empreses van mostrar gran interès pels resultats finals del projecte (elements de protecció solar amb tecnologia electroluminiscent impresa).
ELECTRONICA 2014, 26th International Trade Fair for Electronic Components, Systems and Applications
11-14 November, 2014.

 In the Electronica Fair 2014 we show the news of project. A lot of people showed interest in this technology.

Rolling Lights SD VideoHANNOVER MESSE 2014
07-11 April 2014
 HANNOVER MESSE 2014 attracted more than 180,000 visitors from more than 100 different nations. The visitors came to Hannover Messe to explore the future of industry and invest in the latest factory and energy technology on show by some 5,000 exhibitors. Rolling Lights consortium was present with an electroluminescent textile demonstrator to show the capabilities that this technology can offer to the industry. We were located at Hall 2 (Research & Development) stand 37.

  REUNIÓ DE SEGUIMENT DEL PROJECTE "ROLLING LIGHTS" A CETEMMSA
23 de Gener del 2014

 El passat 23 de gener de 2014, va tenir lloc a CETEMMSA, la quarta reunió de seguiment presencial del projecte consorciat "Rolling Lights" (Nucli 2012), representat per les empreses participants (MITSA, GEISA, IASO, DRACO, RECASENS), i va comptar amb la presència del David Marco com assessor tecnològic d'ACCIÓ. La reunió va tenir resultats molt positius, i les empreses van mostrar gran interès pels resultats finals del projecte (elements de protecció solar amb tecnologia electroluminiscent impresa).FIRA TECHTEXTIL 2013
11-12 Juny 2013
http://techtextil.messefrankfurt.com/

 The technical textiles sector continues to create new textile innovations for tomorrow’s world. Innovative textiles make people’s lives easier and, for this reason, ‘Innovations for Life’ is the official motto of Techtextil 2013. As the world’s most important trade fair for technical textiles and nonwovens, Techtextil from 11 to 13 June brings together all the latest developments in the fields of technical textiles, nonwovens and functional apparel textiles at the same time and place and MITSA together with CETEMMSA have taken advantage of this opportunity and have made diffusion of the Rolling Lights demosntrator in the MITSA's stand.REUNIÓ DE SEGUIMENT DEL PROJECTE "ROLLING LIGHTS" A IASO
16 de Juliol del 2013

 El passat 16 de juliol va tenir lloc a IASO la tercera reunió de seguiment presencial del projecte consorciat "Rolling Lights" (Nucli 2012), representat per les empreses participants (MITSA, GEISA, IASO, DRACO i RECASENS). Aquesta va ser estar liderada pel Project Manager Tècnic Paul Lacharmoise, i va comptar amb el suport de Mireya Saludes per la part administrativa i la presència de David Marco com assessor tecnològic d'ACCIÓ. La reunió va tenir resultats molt positius, i les empreses van mostrar gran interès pels resultats finals del projecte (elements de protecció solar amb tecnologia electroluminiscent impresa).REUNIÓ DE SEGUIMENT DEL PROJECTE "ROLLING LIGHTS" A GEISA
 9 de Maig del 2013

 El projecte consorciat "Rolling Lights" (Nucli 2012), representat per les empreses participants (MITSA, GEISA, IASO, DRACO, RECASENS) té un important repte tecnològic i empresarial, donat que es considera que la manca de solucions equivalents en el camp de la luminància obre un important nínxol de mercat per a les empreses i, per tant, el projecte representa una gran oportunitat comercial per al consorci. El projecte afavorirà el desenvolupament, el creixement i la competitivitat del sector d’arquitectura tèxtil, de la llum i l’electrònica.

Aplicacions com carpes, tendals, para-sols, panells publicitaris i tendes de campanya ofereixen el potencial d’integrar la funció electroluminiscent, per tal de guanyar valor en el mercat, des del punt de vista del màrqueting, la publicitat i la il•luminació d’ambients.

El passat 9 de maig, va tenir lloc a GEISA, la segona reunió de seguiment presencial del projecte. Aquesta va estar liderada pel Project Manager Tècnic Paul Lacharmoise, i va comptar amb el suport de la Mireya Saludes per a la part  de gestió administrativa. La reunió va tenir resultats molt positius, i les empreses van mostrar gran interès pels resultats finals del projecte.

La propera reunió de seguiment presencial tindrà lloc a IASO (juliol), i comptarem amb l'assistència d'ACC1Ó.

Comments