o   S.A. RECASENS és un dels principals fabricants de lones acríliques, teixits nàutics i screens de Catalunya. El seu centre de producció està a la Pobla de Montornès, on es realitzen les operacions de teixiduria i acabat, control de qualitat, emmagatzematge i distribució. RECASENS ven en més de 70 països i compta amb una filial als Estats Units.


www.recasens.com

   

Max Puncernau
+34 932 002 700
mpg@recasens.com
       
 
 

o   IASO, S.A. és una empresa de Lleida fundada a l’any 1984, que inicialment es va dedicar a la fabricació i instal·lació de tendals i para-sols. Dos anys després, l’empresa s’inicia en l’àmbit de l’arquitectura tèxtil, activitat que pel seu disseny, creativitat i exigències tècniques ha permès a l’empresa perfeccionar-se i donar sortida a altres productes.

www.iaso.es

   

Josep Ibars

+34 973 263 022
jibars@iaso.es
       
 
http://www.dracosystems.net
 

o   DRACO SYSTEMS, S.L. és una empresa de serveis d’enginyeria electrònica amb una dilatada experiència en el sector, col·laborant amb més de 50 clients nacionals i internacionals des de start-ups fins a grans empreses des de la seva creació al 2004.


www.dracosystems.net

   
Meritxell Gimeno
+34 935 607 010
mgimeno@dracosystems.net
       
     

o   TEJIDOS INDESMALLABLES GEISA, S.L. pertany al grup: GRUP GEISA. En aquest grup forma part T.I. GEISA S.L. i GRABISA TINTES Y ACABADOS S.L., de la qual GEISA té una participació del 76%. L’activitat de l’empresa és la fabricació de teixits de gènere de punt indesmallables i d’altres, i compta amb una plantilla de 41 persones.

www.geisa.com

   

Jordi Chamagué i Sans
+34 937 889 012
jordi@geisa.com
       
 
  
 

o   Manufacturas Industriales de Tortellà, S.A. (MITSA) va ser fundada l’any 1986, està especialitzada en laminats, tintura i acabats tèxtils i en la manufactura teixits tècnics per a la protecció.

www.mitsa.com

   
Laura Rigau Roca
+34 972 287 077
laura@mitsa.com
  

 

o   FUNDACIÓ PRIVADA CETEMMSA - CETEMMSA centra la seva activitat en l’àmbit de la recerca i el  desenvolupament  del tractament de superfícies flexibles que mitjançant materials intel·ligents - Smart  Materials - deriven en dispositius amb  capacitat per aportar noves utilitats a una àmplia varietat de sectors econòmics: Salut i Benestar , Automoció i Transport, Esport professional, Seguretat i protecció, Packaging, Arquitectura i Construcció, Tèxtil Tècnic, entre altres. Té la seva seu a Mataró i disposa d’una plantilla de 73 persones.

www.cetemmsa.com

   
MireyaSaludes
+34 937 419 100
msaludes@cetemmsa.com

Dr. Paul Lacharmoise
Project Manager, R+D+i Area

+34 937 419 100
placharmoise@cetemmsa.com


Heu d'iniciar la sessió per afegir gadgets que només vós pugueu veure